Udruga za autizam “Sunce” – POVODOM SVJETSKOG DANA SVJESNOSTI O AUTIZMU 02. TRAVNJA 2018.GOD.

Udruga organizira 02. travnja 2018. god. na Svjetski dan svjesnosti o autizmu humanitarnu nogometnu utakmicu  na kojoj sudjeluju udruga „Humane zvijezde Hrvatske“ ( bivši „vatreni“, veterani)  i  „Humane zvijezde Nove Gradiške“
( poznati novogradišćani  i  veterani NK „Sloga“ Nova Gradiška).

Predigra na kojoj će nastupiti kadeti počinje u 15,30 h, a početak utakmice planiran je za 16,30 h.

Prije početka utakmice i u poluvremenu nastupiti će pjevač Leo. Uz stadion NK „Sloga“, na kojemu će se održati utakmica, biti će postavljen štand udruge na kojemu će biti informativni letci  i plavi baloni koje, već tradicionalno, puštamo u zrak prije početka utakmice uz prisustvo gradonačelnika i drugih čelnih ljudi Grada Nova Gradiška i Županije brodsko-posavske.   Istoga dana, nakon nogometne utakmice, organiziramo u Soho baru Nova Gradiška „Večer u plavom“ uz  domjenak i druženje za sudionike manifestacije

KONFERENCIJA ZA NOVINARE povodom održavanja humanitarne nogometne utakmice održati će se 27. OŽUJKA 2018. GOD. U 12,00 h U MALOJ GRADSKOJ VIJEĆNICI GRADA NOVA GRADIŠKA na kojoj će biti objavljen sastav obje ekipe.     

Također, u sklopu obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o autizmu naša udruga organizira 19. travnja 2018.god. HUMANITARNI KONCERT na kojemu nastupaju Učiteljice, Gazde i gost iznenađenja, uz voditelja programa Branka Uvodića. Koncert će se održati u sportskoj dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole u Novoj Gradiški s početkom u 19,30 h.

Naša udruga je prije godinu dana uredila i opremila kabinet za senzornu integraciju koji cijelu prošlu godinu uspješno radi i kojime se koriste ne samo autistična djeca već djeca sa svim poteškoćama u razvoju. Cilj ove akcije je skupiti novac za senzorni park koji bi uredili u dvorištu kuće u kojoj se nalazi kabinet za senzornu integraciju.

Vesna Mijatović, predsjednica Udruge za autizam Sunce Nova Gradiška
KONTAKT mob 098/9793250